Blessure-update: Vossen, Diaby en Poulain kennen het verdict

Jelle Vossen op de bank

15 februari 2018 15:33 - In vergelijking met voorgaande seizoenen kende de Brugse ziekenboeg tot dusver relatief rustige tijden. Op 4 matchen van de Play-Offs nemen de kwetsuren echter toe. Naast Decarli – die door een peesoperatie heel het seizoen out is – staan immers ook Poulain, Vossen en Diaby aan de kant. Intussen zijn er meer details over hun letsels bekend.

Eerst en vooral is er goed nieuws. “Abdoulay Diaby, vorig weekend licht geblesseerd, traint deze week opnieuw probleemloos mee. Hij komt in aanmerking voor een selectie voor de match van zaterdag tegen KRC Genk”, klinkt het op onze officiële website.

“Verdediger Benoît Poulain werkt hard aan zijn terugkeer, maar de match van dit weekend komt sowieso te vroeg voor hem”, klinkt het verder. Onze Fransman ondervindt nog steeds te veel hinder van zijn adductoren. Wellicht kiest Ivan Leko tegen de Limburgers daardoor opnieuw voor de driemansdefensie Scholz – Mechele – Mitrovic.

“Jelle Vossen tenslotte onderging deze middag medische beeldvorming. Die bevestigde de diagnose van een ernstige enkeldistorsie. De aanvaller zal enkele weken onbeschikbaar zijn.” Aanvankelijk werd er voor gescheurde enkelbanden gevreesd – in dat geval zou zijn seizoen voorbij zijn -, maar onze spits mikt nu op de start van Play-Off 1.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.