Blue Army komt met mooie geste voor Club-fans in aanloop naar fameuze bekeruitdaging tegen Standard

Club-fans met Blue Army vlag

07 februari 2018 16:16 - Het lijkt op het eerste zicht Mission Impossible om een 4-1 nederlaag uit de heenmatch op te halen, maar in een kolkend Jan Breydel kan alles. Meer dan 20.000 Club-fans geloven er alvast in en kochten een kaartje voor de bekerreturn tegen Standard.

Club Brugge lanceerde deze week via Twitter de hashtag #PakjunderSjerpe om de Blauw-Zwarte aanhang op te roepen om donderdagavond massaal hun sjaal mee te nemen naar het stadion. Blue Army doet er nog een schepje bovenop.

“Donderdag verkopen we voor de match onze vlaggen aan 1 euro! Kleur ons stadion extra Blauw en Zwart met een vlag en maak er mee een heksenketel van. Samen laten we het spoken in ons Jan Breydel. Geef ons de beker en Brugge wordt zot! Onze shop vind je op de parking van de Olympos. We zijn open van anderhalf uur tot een kwartier voor de aftrap”, klinkt het via Facebook.

Blue Army vlaggen aan €1 per stuk

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.