Boskamp niet overtuigd van aanwinst Club: “Hij zal snel in de ploeg komen”

Johan Boskamp (analist)

03 februari 2018 07:34 - Club Brugge werd door heel wat analisten zowat onklopbaar geacht, zeker toen het na de winterstop Charleroi met 5-1 afmaakte en tegen Antwerp in de laatste twee minuten nog een 2-0-achterstand ongedaan wist te maken. Tijdens de nederlagen tegen AA Gent en Standard zag ook Johan Boskamp enkele problemen opduiken.

De analist weet alvast wat Club te doen staat. “Ze moeten niet per se anders, maar zeker wel sneller gaan spelen. Ik was al hard geschrokken van de wedstrijd tegen Antwerp. Dat ging het lijf-aan-lijfgevecht aan en daar had Brugge het heel moeilijk mee”, stelt hij in Het Belang van Limburg.

“Tegen Gent en Standard gebeurde eigenlijk hetzelfde. Het was niet normaal hoeveel ruimte die kregen. Als Brugge uit het duel wil blijven, moeten ze het tempo echt gaan opvoeren. Dat deden ze voor de winter nog heel goed, nu lopen ze te veel en te lang met de bal.”

Bossie is ook geen fan van één van de winteraanwinsten van Club. “Verder vind ik die nieuwe keeper Gabulov geen geweldenaar. Ik denk dat Vermeer er snel inkomt”, voorspelt hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.