Brugse aanhang lacht zich dood: “Gouden Schoen voor Club, plastieken schoen voor Anderlecht”

Fans van Club Brugge willen dat Ruud Vormer de Gouden Schoen wint

06 februari 2018 16:33 - “Vormer Gouden Schoen, Vormer Gouden Schoen”, weerklinkt al maandenlang in zowel thuis- als uitmatchen van Club Brugge. Voor de Brugse fans is er dan ook geen twijfel mogelijk: Ruud treedt straks in de voetsporen van Izquierdo. Al gunnen de Club-fans de rivaal uit Anderlecht wel een troostprijs…

In de eerste stemronde zal Vormer nauwelijks tot geen punten krijgen, maar in de traditioneel meer doorslaggevende tweede ronde zal het punten regenen voor onze kapitein. De strijd om de ereplaatsen zal wellicht gaan tussen Vanaken, Dendoncker en Tielemans.

Andere namen die in de top 10 kunnen opduiken zijn Rezaei, Onyekuru, Thelin, Chevalier, Gerkens, Marcq, Morioka, Izquierdo, Kara en Hanni. Al kan laatstgenoemde ook nog altijd de “plastieken schoen” in de wacht slepen volgens de Brugse fans. Tijdens zijn onderhandelingen met nieuwe werkgever Spartak Moskou droeg Hanni immers vreemd genoeg Crocs, tot groot jolijt van de Club-fans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.