Brugse winteraanwinst had zich eerste matchen bij Club anders voorgesteld: “Heel ontgoochelend”

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

21 februari 2018 03:00 - Na een verschroeiende seizoensstart heeft Club Brugge het in 2018 moeilijker om punten te sprokkelen. Sinds Nieuwjaar bedraagt de balans immers slechts 7 op 18. Blauw-Zwart vindt nog altijd makkelijk de weg naar doel, maar slikte in zijn laatste 6 competitiewedstrijden wel gemiddeld 2 doelpunten.

Matej Mitrović is één van de nieuwkomers die voor defensieve stabiliteit moet zorgen. De 24-jarige landgenoot van Ivan Leko geeft toe dat hij de Jupiler Pro League onderschat had. “Het niveau van de competitie heeft mij verbaasd. We hebben zelf ook een heel goeie ploeg en het tempo van de matchen is hoog”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

De huurling van Besiktas voelt zich in zijn sas op Jan Breydel, maar sinds zijn komst kon Club jammer genoeg nog niet veel matchen winnend afsluiten. “En dat is heel ontgoochelend. Elke week verliezen Charleroi en Anderlecht punten, maar onze kloof wordt niet groter. We hebben dringend een overwinning nodig. Of er twijfel is in de kleedkamer? Helemaal niet. We zijn kritisch genoeg voor onszelf, maar de sfeer is goed. Na elke tegenslag richten we ons snel op de volgende match.” Zondag op Standard wacht een nieuwe kans voor Mitrovic & co.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.