Clasie ontroostbaar na ongelukkige owngoal tegen Waasland-Beveren

Jordy Clasie in actie (Club Brugge - Zulte Waregem)

11 februari 2018 17:23 - Club Brugge leek lang op weg naar een driepunter op bezoek bij Waasland-Beveren, maar in de extra tijd devieerde Clasie een schot van Demir in eigen doel. De huurling van Southampton is er het hart van in. 

“We komen een kwartier voor het einde dik verdiend voor en hebben over gans de wedstrijd de meeste kansen bijeen gevoetbald. Club maakte het meeste aanspraak op de overwinning en we hebben verschillende kansen op 0-2 gehad, alleen kenden we pech in de afwerking. In de toegevoegde tijd krijgen we echter het deksel op de neus. Ik wilde het schot van Demir afblokken en de keeper beschermen, alleen raak ik de bal totaal verkeerd.”

Het schot van Demir zou nochtans naast het Brugse doel beland zijn. “Ik heb het achteraf gehoord, maar dat wist ik natuurlijk niet. Het maakt dit extra zuur en ik vind het spijtig voor mezelf, mijn ploegmaats en iedereen die Blauw-Zwart in het hart draagt. Vandaag verliezen we twee punten en dit komt bijzonder hard aan, zeker omdat je weet dat de concurrentie ook punten liet liggen. Je wint met zijn allen en je verliest met zijn allen, maar toch reken ik mij vandaag dit puntenverlies aan.”

Ploegmaat Vermeer verwijt zijn landgenoot echter niets. “Ik zag de bal naast gaan en plots zag ik Clasie naar de bal toe bewegen. Dit is gewoon een natuurlijke reactie. Hij probeert gewoon die bal te ontzetten en dat kun je hem moeilijk kwalijk nemen. De wedstrijd moest gewoon daarvoor al ruim beslist geweest zijn. Het is vandaag gewoon als team niet voldoende geweest. We hebben keihard geknokt om die 0-1 voorsprong over de streep te trekken, maar dat is jammer genoeg niet gelukt. Het wordt tijd dat we weer eens gaan aanknopen met de overwinning”, besluit onze goalie op de officiële site.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.