‘Club Brugge greep op Transfer Deadline Day naast deze flankspeler’

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

01 februari 2018 07:33 - Club Brugge deed op de laatste dag van de transferperiode uiteindelijk geen inkomende transfers meer, maar dat betekent niet dat ze daar in het Jan Breydelstadion niet aan gedacht hebben. Zo werd er onder meer rekening gehouden met het feit dat Lior Refaelov vervangen zou moeten worden.

Het zag er immers lange tijd naar uit dat Rafa Club nog zou verlaten, maar uiteindelijk leverden de onderhandelingen met Standard geen akkoord op. Daardoor hoefde Club uiteindelijk geen vervanger te halen, maar die stond wel al klaar.

Volgens insiders op het Club-forum Stamnummer 3 legde Mehdi Carcela gisteren ook zijn medische testen af in Jan Breydel. Doordat Refaelov uiteindelijk niet vertrok, werd ook zijn transfer echter afgeblazen. Carcela tekende uiteindelijk vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog bij Standard.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.