‘Club Brugge heeft opnieuw beet op de transfermarkt’

Club Brugge versterkt zich met Sekou Camara

27 februari 2018 01:00 - Club Brugge versterkte zich tijdens de wintermercato met 6 nieuwe namen. Zo streken Gabulov, Vermeer, Scholz, Mitrovic, Tomecak en Diatta neer op Jan Breydel. Daarmee is de transferhonger van Blauw-Zwart echter nog niet gestild. In zijn continue zoektocht naar talent is Club immers uitgekomen bij Sekou ‘Bandjan’ Camara.

Generations224.com heeft via diverse kanalen de wereld ingestuurd dat Camara binnenkort zijn handtekening zal plaatsen onder een profcontract bij Club Brugge. De zestienjarige Afrikaan is op dit moment de kapitein van de U17 van Guinee.

Camara is een hoog aangeschreven talent in zijn contreien. Bij voorkeur wordt hij centraal op het middenveld uitgespeeld. Naar verluidt kon hij Blauw-Zwart door middel van een testperiode overtuigen om hem in huis te halen. Dat kan wel pas vanaf volgend seizoen, wanneer Camara zeventien jaar wordt.

Met Diatta haalde Club eerder ook al een veelbelovend Senegalees talent in huis. De 19-jarige aanvaller maakt deel uit van de A-kern, maar doet de laatste weken ervaring op bij de beloften. De komst van Dennis afgelopen zomer was een soortgelijke transfer die kadert in de weloverwogen strategie van het aantrekken van ruwe diamanten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.