Club Brugge icoon neemt het op voor Deschacht: “Een clubman als hij verdient dit niet”

Olivier Deschacht (Anderlecht)

15 februari 2018 11:52 - Olivier Deschacht werd woensdag naar de B-kern verwezen door trainer Hein Vanhaezebrouck. Aanvankelijk wilde RSCA geen commentaar geven over de reden voor deze opmerkelijke beslissing, maar intussen klinkt het dat het ouderdomsdeken van Paars-Wit een negatieve houding zou aangenomen hebben in de kleedkamer.

Khalilou Fadiga maakte van 1997 tot 2001 het mooie weer bij Club Brugge en vond in 71 wedstrijden 13 keer de weg naar doel. Zelf kwam de middenvelder nooit uit voor Anderlecht, maar via zijn zoon – Noah Fadiga – belandde hij in het verleden wel eens in het Astridpark.

Het hart van Noah klopte net zoals dat van zijn vader echter voor Club Brugge en dus verhuisde hij naar Jan Breydel. “Bij Anderlecht wisten de meesten wel dat ik voor Brugge was. Ik ben zelfs nog met Club naar de Europa League in Denemarken gegaan. Niet iedereen bij Anderlecht kon daartegen”, vertelde Noah vorig jaar nog aan Het Laatste Nieuws.

Khalilou was in het verleden vaak streng voor de verdedigende capaciteiten van Deschacht, maar nu hij naar de B-kern verwezen werd nemen ze het ten huize Fadiga wél op voor de routinier van Anderlecht. “Een clubman (en zo bestaan er niet veel meer) verdient dit niet. Sterkte Oli”, stuurt Fadiga via Twitter bemoedigende woorden de wereld in.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.