‘Club Brugge kan nog enkele miljoenen recupereren van floptransfer’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

25 februari 2018 08:59 - Het seizoen is nog maar net over halfweg, maar het is nu al duidelijk dat een aantal spelers komende zomer andere oorden zal mogen opzoeken van Club Brugge. Daarmee kan Blauw-Zwart nog enkele miljoenen ophalen. Zo kan wellicht een deel van de transfersom voor een flopaankoop gerecupereerd worden.

Club Brugge betaalde in de zomer van 2016 zo’n 3 miljoen euro om Tomas Pina bij Villarreal weg te plukken. De Spanjaard moest dé opvolger van Timmy Simons worden, maar kon zich niet doorzetten en een basisplaats afdwingen op Jan Breydel. Na een seizoen werd hij alweer doorgestuurd, sinds de zomer speelt hij namelijk op huurbasis bij Deportivo Alaves.

Daar is de 30-jarige middenvelder wel uitgegroeid tot een titularis en de nummer 16 uit de Primera División zou ook erg tevreden zijn over de prestaties van de Brugse huurling. Volgens Mundo Deportivo wil Deportivo Alaves Pina zelfs definitief overnemen. Alleen vinden ze de aankoopoptie van 3 miljoen euro wat te hoog en hopen ze dat Club water bij de wijn doet.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.