Club-fans breken lans voor ondergewaardeerde speler: “Hallo analisten?!”

Club-fans duimen omhoog (Club Brugge - Standard)

14 februari 2018 00:15 - Club Brugge kreeg dit seizoen al heel wat lof omwille van zijn aanvallende speelstijl onder Ivan Leko, maar over Wesley Moraes werden er tot dusver weinig woorden gerept. De Brugse aanhang steekt daarentegen zijn appreciatie voor de nog altijd maar 21-jarige Braziliaan niet onder stoelen of banken.

Wesley kreeg dit seizoen 18 basisplaatsen en 6 invalbeurten van Leko en vond daarin 7 keer de weg naar doel. Onze targetspits trekt echter ook steeds beter zijn streng in het spel zelf, hetgeen hij afgelopen zondag op Waasland-Beveren nog bewees.

Bovendien kan Wesley als geen ander een bal bijhouden met een tegenstander in zijn rug om zo zijn ploegmaats te laten aansluiten. De Club-fans zien zijn positieve evolutie graag gebeuren en voorspellen hem nog een grote toekomst. Een bloemlezing.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.