Club-fans halen opgelucht adem: “Een dikke dankjewel”

Club-fans duim omhoog (Club Brugge - Anderlecht)

18 februari 2018 18:45 - De 27ste speeldag in de Jupiler Pro League heeft opnieuw voor enkele verrassingen gezorgd. Zo won Sint-Truiden met het kleinste verschil van Anderlecht en kwamen Club Brugge en AA Gent ondanks een uitstekende thuisreputatie niet verder dan een puntendeling tegen respectievelijk KRC Genk en KV Mechelen.

Na het 2-2 gelijkspel van Blauw-Zwart tegen de ploeg van Philippe Clement was het daags nadien afwachten hoe de achtervolgers van Club het er vanaf zouden brengen. Zowel AA Gent (2-2 tegen KV Mechelen) als Sporting Charleroi (1-1 tegen Standard) slaagden er echter niet in om te profiteren van het puntenverlies van de leider.

Zo blijven Ivan Leko & co ondanks hun mindere vorm comfortabel op kop staan met nog altijd 11 punten voorsprong op de Carolo’s, 14 op Anderlecht en 16 op AA Gent. Dat alles tot groot jolijt van de Brugse aanhang, die stiekem al droomt van een vijftiende landstitel. De weg is nog lang en we houden de voetjes op de grond, maar Club is er wel nu al zeker van dat het Play-Off 1 als leider mag aanvatten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.