Club-fans krijgen ervan langs op Gouden Schoen-gala: “Marginale boertjes”

Club-fans fuck you

07 februari 2018 22:01 - Het Gala van de Gouden Schoen verwelkomt woensdagavond voor het eerst in zijn bestaan 5.000 voetballiefhebbers. Waar de organisatie mogelijk echter geen rekening mee hield, is dat maar liefst 4.500 van die tickets naar Club-fans gingen. Paleis 12 wordt zo omgetoverd in een mini Jan Breydelstadion.

De massaal opgekomen Club-fans zorgden meteen voor ambiance. Zo werd zelfs een Mexican wave ingezet en luidkeels “Ivan Leko’s Bruges Army” gezongen. De voetballiefhebbers die geen Blauw-Zwart hart hebben, kunnen de Brugse overmacht in het publiek maar moeilijk verkroppen. Twitter schiet dan ook met scherp. Club-fan Davy weet wel raad met de negatieve reacties (helemaal onderaan).

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.