Club-fans lachen zich te pletter na STVV – RSCA: “Zelfs geen budget meer voor scheidsrechters”

Club-fans lachen zich te pletter na nieuwe nederlaag van Anderlecht op bezoek bij STVV

16 februari 2018 22:32 - Anderlecht is er opnieuw niet in geslaagd om drie punten te pakken in de Jupiler Pro League. Op het veld van Sint-Truiden verloren Hein Vanhaezebrouck & co met het kleinste verschil, tot groot jolijt van alle supporters van Club Brugge. RSCA blijft immers troosteloos achter met amper 3 op 15.

Paars-Wit moest op Stayen de volle buit pakken om Blauw-Zwart in het vizier te houden, maar STVV-aanvaller Chuba Akpom besliste daar met een fantastische knal anders over.

Tot overmaat van ramp voor Anderlecht zorgden hun supporters ervoor dat de match zo’n 10 minuten stilgelegd moest worden vanwege een resem rookbommen. Daardoor riskeert onze rivaal in volle crisis ook nog een stevige boete.

De Brugse fans duiken alleszins al lachend het weekend in, aangezien de voorsprong op Anderlecht zaterdagavond tegen KRC Genk in het beste geval kan uitgebreid worden tot maar liefst 16 (!) punten. Twitter lacht zich een deuk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.