Club-fans nemen revanche voor uitspraken Vanhaezebrouck: “Knappe supporters hé Hein”

Club-fans lachen met Hein Vanhaezebrouck

10 februari 2018 19:53 - Op het Gala van de Gouden Schoen werd nog maar eens duidelijk dat het tussen de aanhang van Club Brugge en Hein Vanhaezebrouck nooit meer goedkomt. “Sinds de 5-0 nederlaag op Jan Breydel hebben wij zelfs een punt meer gehaald dan Blauw-Zwart”, merkte de coach van RSCA cynisch op in Paleis 12. Boegeroep van de massaal opgedaagde Club-fans was zijn deel en vandaag doen ze er nog een schepje bovenop.

Anderlecht verloor zaterdagavond met 2-0 in de Versluys Arena, onder meer dankzij een puike wedstrijd van ex-Bruggeling Joseph Akpala. Op Twitter grijpt de Brugse aanhang zijn kans om Vanhaezebrouck en bij uitbreiding heel RSCA eens goed te kijk te zetten. “Tsunami gevaar, dikke Hein is aan’t zakken in de Noordzee”, klinkt het onder meer.

De voorsprong van Club Brugge op zijn aartsrivaal bedraagt door de overwinning van KV Oostende nog steeds 12 punten en kan zondag op het veld van Waasland-Beveren in het beste geval uitgebreid worden naar 15 stuks. Eén ding is zeker: Marc Coucke wacht een stevige uitdaging in het Astridpark.


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.