Club-fans smullen van naar B-kern verwezen Deschacht en komen met hilarische verklaringen

14 februari 2018 11:32 - Het gaat tegenwoordig van kwaad naar erger bij Anderlecht. Op sportief vlak krijgt Hein Vanhaezebrouck de trein maar niet op de rails en ook naast het veld komt Paars-Wit alsmaar vaker negatief in het nieuws. Deze keer krijgt Olivier Deschacht de zwarte piet in het Astridpark. 

“Deschacht werd zopas voor onbepaalde tijd naar de B-kern verwezen. De club onthoudt zich van verdere commentaar”, klinkt het vandaag op de officiële website van Anderlecht. Voor de Brugse aanhang hét signaal om te gissen naar de reden hiervoor. De ene komt daarbij al wat creatiever uit de hoek dan de ander. Een overzicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.