Club kondigt spannend nieuws aan, fans gokken erop los: Vormer, Ryan en Coucke passeren de revue

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

22 februari 2018 14:33 - Sinds gisterenavond maakt Club Brugge op sociale media zijn fans nieuwsgierig naar een niet nader genoemde gebeurtenis. Met kleine teasers zal Blauw-Zwart de spanning opbouwen tot woensdag 28 februari.

Intussen zijn de Brugse supporters razend benieuwd naar wat er nu precies te gebeuren staat. De ene fan komt daarbij al creatiever uit de hoek dan de ander. Een overzicht.Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.