Club maakt opnieuw indruk: “Volwassen mannen en vrouwen dansten van opwinding”

Club-fans in Jan Breydel (Club Brugge - Gent)

05 februari 2018 06:57 - Club Brugge raakte zondagavond dan wel niet verder dan een gelijkspel tegen Charleroi, het had ook anders kunnen lopen. Vormer trapte een strafschop tegen de paal en trof in de tweede helft nog eens de staak, terwijl Limbombe ook de lat raakte. Een zege was dus zeker niet gestolen geweest voor Blauw-Zwart, dat op offensief vlak weer indruk maakte na mindere matchen in Gent en Luik.

“Limbombe had weer flitsen van klasse, Wesley was een oerkracht, Vanaken slalomde in slow motion naar een geniaal doelpunt… Wij hebben in de tribunes volwassen mannen en vrouwen zien dánsen van opwinding – zó goed was Club weer in bepaalde periodes”, jubelt Het Laatste Nieuws over de prestatie van Club.

“Vooral in het eerste halfuur na rust was blauw-zwart een pletwals. Donderdag tegen Standard zal Club in de búúrt komen van kwalificatie – het succes zal afhangen van de bedrijfszekerheid van de Ikea-defensie, en van de Rus.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.