‘Club-speler is niet tevreden met de gang van zaken op Jan Breydel en eist garanties’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

23 februari 2018 11:33 - Club Brugge leek aanvankelijk een rustige wintermercato tegemoet te gaan, maar uiteindelijk streken er alsnog 6 nieuwe gezichten neer op Jan Breydel. Zo werden Vladimir Gabulov en Kenneth Vermeer binnengehaald om het keepersprobleem op te lossen. Guillaume Hubert en Ethan Horvath zagen het niet graag gebeuren, want zij zakten daardoor aanzienlijk in de doelmannen pikorde van Ivan Leko.

Volgens La Dernière Heure heeft Hubert intussen zijn onvrede laten blijken. De 24-jarige goalie die afgelopen zomer overkwam van Standard heeft het naar verluidt erg moeilijk met zijn statuut als derde keeper en eist garanties.

Hubert en zijn entourage zouden zo snel mogelijk een gesprek willen met het bestuur van Club Brugge. Het sluitstuk zou immers wél kunnen leven met een plekje op de Brugse bank in voetbalseizoen 2018-2019. Als hij daarentegen derde doelman blijft, zou hij willen vertrekken naar het buitenland.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.