‘Club wilde in december zijn transferrecord breken voor Anderlecht-speler’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

03 februari 2018 15:33 - Club Brugge was tijdens de winterse transferperiode behoorlijk actief. Het haalde toch zes nieuwe spelers binnen, in de vorm van Gabulov, Diatta, Tomecak, Vermeer, Mitrovic en Scholz. Maar Blauw-Zwart was ook bereid om zijn transferrecord aan diggelen te gooien.

Tot dusver gaf Club nog nooit meer dan 4 miljoen euro uit voor één speler. In 2006 legde het die som op tafel voor Koen Daerden, in 2015 nog eens voor Hans Vanaken. Maar volgens La Capitale had Club in december zowaar 6 miljoen euro om een speler van aartsrivaal Anderlecht binnen te halen.

Volgens de krant aasde Club op Dodi Lukebakio, die de voorbije maanden door Anderlecht verhuurd werd aan Sporting Charleroi. Het kreeg echter nul op het rekest omdat Charleroi de speler op dat moment niet kwijt wilde. Deze week vertrok Lukebakio dan toch, hij werd voor 5 miljoen verkocht aan Watford.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.