Coucke komt met opvallende vergelijking tussen Vanhaezebrouck en Vormer

Marc Coucke (KV Oostende)

28 februari 2018 11:33 - De studio van Extra Time was maandagavond het decor voor de grote Marc Coucke show. In een anderhalf uur durende uitzending kwam onder meer het gerucht naar voren dat de nieuwe voorzitter van Anderlecht niet door één deur zou kunnen met trainer Hein Vanhaezebrouck. De flamboyante preses ontkent en maakt een vergelijking met Ruud Vormer van Club Brugge.

“Jij, Peter Vandenbempt, hebt geschreven dat ik niet overeenkom met Hein Vanhaezebrouck”, opent Coucke zijn betoog. “Enfin, dat ik niet hoog oploop met hem, maar dat is hetzelfde. Toen heb ik meteen mijn telefoon gepakt om Vanhaezebrouck te bellen en hem te zeggen dat dat écht niet waar is.”

Vandenbempt fronst de wenkbrauwen: “U heeft dat nochtans in gezelschap gezegd, het was op Lokeren.” Coucke legt de benarde situatie daarop als volgt uit. “Kijk, ik noem Hein Vanhaezebrouck een beetje de Ruud Vormer van de coaches van vorig jaar. In die zin van: als je hem tegen hebt, dan vind je dat een ambetanterik. Vormer is nu wel veel verbeterd, maar hij maakte vroeger veel ambetantje foutjes. En dan de hele tijd tegen de arbiter gaan mekkeren en dit en dat. Dat je denkt van: grrr, die Vormer.”

“Dat is vergelijkbaar met Vanhaezebrouck, die daar altijd met zijn armen staat te zwaaien. Dan zeg je van: wat is het plezant om tegen die te winnen! Dát heb ik gezegd, maar dat wil absoluut niet zeggen dat je als club niet blij bent dat Vormer bij jou speelt en dat onze club niet blij is met Vanhaezebrouck als coach, want ik vind hem een zeer goede trainer.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.