‘Daarom kwam Lestienne niet naar Club Brugge’

Maxime Lestienne (Club Brugge)

01 februari 2018 07:24 - Even was er woensdagavond plots weer sprake van een mogelijke terugkeer van Maxime Lestienne naar Club Brugge, maar uiteindelijk tekende de 25-jarige flankspeler een contract bij de Spaanse rode lantaarn Malaga.

Ook Standard zou geïnteresseerd geweest zijn in Lestienne, maar viste net als Club achter het net. RTBF weet ook hoe dat kwam. Lestienne zag een terugkeer naar België nochtans wel zitten, maar hij bleek te duur voor Club en Standard.

Ondanks dat hij absoluut moest vertrekken bij Rubin Kazan, wilden de Russen hem niet voor een appel en een ei van de hand doen. Bovendien kreeg onze landgenoot wellicht zelf ook een stevig salaris in Rusland. Malaga profiteerde en huurt Lestienne tot het einde van het seizoen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.