De 11 namen bij Club Brugge en KRC Genk

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

17 februari 2018 19:30 - Als Club Brugge zaterdagavond niet verliest van KRC Genk, kan het zich na amper 27 speeldagen al verzekeren van een Europees ticket. Uitgerekend tegen de ploeg van Clement wil Blauw-Zwart een magistrale 40 op 42 realiseren in eigen huis. Het zou dan meteen ook de 75ste thuismatch op rij zijn waarin Club minstens één keer de weg naar doel vindt. 

Leko kan tegen Genk niet rekenen op geblesseerden Decarli, Poulain, Vossen en Clasie. Aangezien Club vorige week weinig weggaf op het veld van Waasland-Beveren, behoudt onze coach het vertrouwen in zijn driemansdefensie Mitrovic – Mechele – Scholz. Vermeer krijgt eveneens opnieuw zijn kans in doel.

In het middenveld komt de driehoek met Nakamba, Vormer en Vanaken opnieuw boven water, terwijl Limbombe en Cools zich mogen uitleven op de flanken. Voorin krijgt het spitsenduo Wesley – Diaby de voorkeur, waardoor Dennis op de bank plaatsneemt. Mits een Brugse driepunter vergroot Club de voorsprong op aartsrivaal Anderlecht tot maar liefst 16 punten.

Opstelling Club Brugge

Vermeer – Scholz, Mechele, Mitrovic – Limbombe, Nakamba, Vormer, Vanaken, Cools – Diaby en Wesley

Bankzitters: Gabulov, Denswil, Tomecak, Simons, Vanlerberghe, Refaelov en Dennis

Opstelling KRC Genk

Vukovic – Nastic, Colley, Aidoo, Mata – Seck, Wouters, Malinovskyi, Pozuelo, N’dongola – Karelis

Bankzitters: Coucke, Dewaest, Khammas, Ingvartsen, Samatta, Buffel/Uronen, Maehle/Schrijvers

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.