De 11 namen bij Club Brugge en Sporting Charleroi

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

04 februari 2018 16:50 - Club Brugge heeft wat goed te maken na opeenvolgende nederlagen tegen AA Gent en Standard. Het kan bovendien zijn voorsprong in het klassement nog wat vergroten. Het speelt immers een rechtstreeks duel tegen eerste achtervolger Charleroi, terwijl Anderlecht deze namiddag al punten liet liggen.

Ivan Leko kan nog altijd niet rekenen op de geblesseerden Decarli en Poulain. Na de nederlaag op Standard was hij hard voor zijn verdedigers en de trainer grijpt ook in. Denswil en Vanlerberghe betalen het gelag, Mitrovic en Scholz komen voor het eerst aan de aftrap. Op het middenveld behoudt Leko het vertrouwen in Clasie, en omdat hij opnieuw voor twee spitsen kiest verhuist Nakamba weer naar de bank.

Opstelling Club Brugge

Gabulov – Scholz, Mechele, Mitrovic – Limbombe, Clasie, Vormer, Cools, Vanaken – Diaby en Wesley

Bankzitters: Vermeer, Tomecak, Denswil, Vanlerberghe, Nakamba, Dennis en Vossen

Opstelling Charleroi

Penneteau – Marinos, Martos, Zajkov, Dessoleil, N’Ganga – Hendrickx, Ilaimaharitra, Benavente – Bedia en Pollet

Bankzitters: Mandanda, Remacle, Rezaei, Diandy, Baby, Nurio, Saglik en Fall

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.