De 11 namen bij Club Brugge en Standard

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

08 februari 2018 19:48 - Tijd om te feesten na de triomf van Ruud Vormer op de Gouden Schoen heeft Club Brugge niet gekregen, want vanavond moet het alweer aan de bak. Om 20u45 moet Club zijn eigen ‘Remontada’ realiseren, want in de halve finale van de Croky Cup moet tegen Standard een 4-1-nederlaag uit de heenwedstrijd opgehaald worden.

Ivan Leko kan daarbij nog altijd niet rekenen op de geblesseerden Benoit Poulain en Saulo Decarli. Emmanuel Dennis mist de partij dan weer door een gele schorsing. Na zijn matige prestatie tegen Charleroi verdwijnt Gabulov naar de bank, Kenneth Vermeer maakt zijn debuut tussen de palen. Op het middenveld neemt Nakamba zijn plaats weer in ten nadele van Clasie.

Opstelling Club Brugge

Vermeer – Mitrovic, Mechele, Scholz – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe – Wesley en Diaby

Bankzitters: Gabulov, Tomecak, Denswil, Touba, Clasie, Diatta en Vossen

Opstelling Standard

Gillet – Cavanda, Luyindama, Laifis, Fai – Agbo, Marin, Mpoku – Cop, Emond en Sa

Bankzitters: Ochoa, Goreux, Cimirot, Carcela, Djenepo, Luchkevych en Koutroubis

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.