De bizarre bijnaam van Vormer: “Hij had alles, vond ik”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

04 februari 2018 02:48 - Ruud Vormer is aan het beste seizoen uit zijn carrière bezig en dat wordt naar alle verwachting volgende woensdag ook bekroond. Dan staat het Gala van de Gouden Schoen op het programma en de aanvoerder van Club is dé absolute topfavoriet.

En daardoor wordt overal gegraven in het verleden van de 29-jarige middenvelder. Zo blijkt dat Vormer als jonge speler wel met een heel opvallende topper vergeleken werd. “Ze noemden Ruud soms de blanke Davids”, vertelt zijn moeder aan Sport/Voetbalmagazine.

Vormer was dan ook een grote bewonderaar van de ex-speler van onder meer Ajax, Juventus, FC Barcelona en Tottenham. “Davids had alles, vond ik. Een echte pitbull. Hij kon goed voetballen, leverde altijd strijd en pikte zijn doelpuntjes mee”, aldus de Nederlander.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.