De Vlieger is kritisch voor Club-speler: “Hij heeft zich nog geen meerwaarde getoond”

Geert De Vlieger (analist)

05 februari 2018 06:43 - Club Brugge zit na de winterstop toch met een probleem, want het slikte al veertien goals in zijn laatste vijf wedstrijden. Nochtans werd er geïnvesteerd in de verdediging. Zo stonden tegen Charleroi met Mitrovic en Scholz twee nieuwe verdedigers in de ploeg en staat sinds Nieuwjaar met Vladimir Gabulov een nieuwe doelman tussen de palen.

Die laatste heeft echter de Club-fans nog niet kunnen overtuigen en ook Geert De Vlieger is hard. “Het zat er al aan te komen en nu is het voor mij wel duidelijk: donderdag moet Kenneth Vermeer in doel bij Club. Eerder was er misschien nog geen directe aanleiding en Club had al zoveel van doelman geswitcht”, aldus de analist in Het Nieuwsblad.

“Maar Gabulov had zich nog geen moment als een meerwaarde getoond, kon geen punten pakken. Dan vond ik Butelle beter. Maar nu zag je toch ook concreet: tegen die eerste en vooral die tweede goal was meer te doen. Dan haalt Vermeer toch een hoger niveau. De bekermatch tegen Standard moet voor hem zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.