De Vlieger schopt Club-fans tegen de schenen: “Onbeschoft publiek”

Geert De Vlieger (analist)

08 februari 2018 07:05 - Voor de eerste keer dit jaar werd er ook publiek toegelaten op het Gala van de Gouden Schoen en dat zorgde voor heel wat animo. Heel wat fans van Club Brugge waren immers naar Brussel afgezakt en lieten zich tijdens de uitreiking ook horen. Niet iedereen apprecieerde hun gedrag echter. Ook Geert De Vlieger haalde stevig uit.

Op Twitter sneerde de ex-doelman van Blauw-Zwart naar de Club-supporters. “Neen, dat onbeschoft publiek is geen tweet waard, Irena Weber daarentegen…”, schreef hij. De huidige analist kreeg echter meteen tegengas van enkele Blauw-Zwarte fans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.