Diaby doet mooie belofte bij nieuwe titel

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Sint-Truiden)

02 februari 2018 15:32 - Abdoulay Diaby is dit seizoen weer helemaal de oude. Na een rotseizoen waarin hij mede door blessures geen enkele keer scoorde, zit de Malinees deze jaargang alweer aan tien treffers in de competitie. Dat zorgde er ook voor dat de interesse in hem weer oplaaide.

“Ik heb mijn dromen, maar ik lig ook onder contract in Brugge. En ik heb respect voor Club en zijn supporters. Ik heb in de voorbije transferperiode al aanbiedingen gekregen, maar dit seizoen wil ik niets anders dan kampioen worden met Club”, zegt Diaby daarover aan RTBF.

De Malinees doet ook een speciale belofte bij een nieuwe titel. “Als we kampioen worden, ga ik iets speciaals doen. In een kanaal in Brugge springen? Nooit van mijn leven! Maar mijn haren blauw verven, dat zie ik nog wel zitten. Dat ga ik dus doen!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.