Eersteklasser wil in de zomer zaken doen met Club Brugge

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

02 februari 2018 07:10 - Club Brugge haalde tijdens het slot van de wintermercato geen nieuwe spelers meer binnen, maar realiseerde wel nog enkele uitgaande transfers. Het nam nog tijdelijk afscheid van jonge talenten als Fran Brodic, Senne Lynen en Niels Verburgh.

Die laatste werd verhuurd aan Waasland-Beveren. “Verburgh is een jongen die we al langer op het oog hadden, maar die nu komt op voorspraak van de coach, die hem kent van bij Brugge. Een aankoopoptie was mogelijk, maar het bedrag dat Club vroeg, was buitenproportioneel”, legt voorzitter Dirk Huyck uit aan Het Laatste Nieuws.

Maar het is wel degelijk de intentie van Waasland-Beveren om Verburgh komende zomer definitief in te lijven. “Toch kozen we ervoor om Niels in te lijven, omdat we met het uitvallen van Jur (Schryvers, red) en de afwezigheid van Valtteri (Moren, red) toch een extra optie op die posities wilden. Dat noopte ons om toch te kiezen voor de korte termijn en de speler te huren. Hopelijk kan deze speler zich bij ons ontplooien en kunnen we na het seizoen opnieuw aan tafel zitten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.