“Er is op dit moment geen betere ploeg in België dan Club Brugge”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

24 februari 2018 13:58 - Het loopt sinds de winterstop wat moeizamer voor Club Brugge, want in de competitie werd slechts drie op twaalf gepakt en in de beker ligt Blauw-Zwart er ondertussen ook uit. De buitenwereld begint stilaan wat te twijfelen, maar bij Club zijn ze nog altijd vastberaden.

“Iedereen is overtuigd van ons team. Op dit moment is er gewoon geen betere ploeg dan ons in België. Het komt goed”, stelt Matej Mitrovic in Het Nieuwsblad.

“Het zit gewoon allemaal wat tegen. Als de tegenstander tegenwoordig twee keer op doel schiet, valt de bal twee keer binnen. Tegen Genk was het weer van dat. It’s just luck. Met nieuwe namen of defensieve stabiliteit heeft het weinig te maken. Er zijn genoeg positieve zaken waaraan we ons kunnen optrekken. Dat benadrukt de trainer dagelijks.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.