Filip Joos krijgt lik op stuk van Marc Degryse: “Zie je nu wel dat het ook op Jan Breydel kan?”

Filip Joos (analist)

20 februari 2018 10:59 - Twee weken geleden hield Filip Joos een pleidooi over het fanatieke publiek op Jan Breydel. Enerzijds vond de analist de sfeer tijdens Club – Charleroi fantastisch, anderzijds was hij van mening dat scheidsrechters niet meer normaal kunnen fluiten door de immense druk van de Brugse aanhang. Intussen moet hij echter op zijn woorden terugkomen.

Scheidsrechter Bram Van Driessche floot volgens de meeste waarnemers immers een uitstekende Club – Genk. De bezoekers kregen zelfs twee penalty’s op het veld van Blauw-Zwart. “Het is dus toch mogelijk om goed te fluiten op Jan Bredyel hé Filip?”, lacht Marc Degryse in Extra Time. “Want twee weken geleden heb je gezegd dat dat niet kan.”

Joos knikt instemmend. “Absoluut, hij was écht goed en bewees dat het kan. Je hebt gelijk, chapeau! Ik zei inderdaad dat het heel moeilijk is om goed te fluiten op Jan Breydel. En dat blijf ik wel denken dat het er moeilijker is dan in andere Belgische stadions, maar er was bij Van Driescche geen reactie op het publiek. Ook de schalwbe van Nakamba had hij goed gezien, want je ziet Aidoo wel z’n voet zetten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.