Gabulov of Vermeer? Leko spreekt zich uit over keeperskwestie

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

08 februari 2018 06:38 - Club Brugge slikte sinds de winterstop al veertien tegendoelpunten in zes wedstrijden en dus werden de voorbije weken veel vragen gesteld bij de verdediging. Ook doelman Vladimir Gabulov ontsnapte niet aan de kritiek. In die mate zelfs dat er na de partij tegen Charleroi, waarin de Rus geen overweldigende indruk maakte, volop gespeculeerd wordt dat tegen Standard Kenneth Vermeer in doel zal staan.

Ivan Leko wilde dat op zijn persconferentie nog niet bevestigen. “Wie er zal keepen? Een goede doelman”, vertelde de coach schalks volgens Het Nieuwsblad. “Als we beslissen om te wisselen dan is dat omdat de ploeg het nodig heeft.”

Als Vermeer speelt, zit Club dit seizoen al aan vijf doelmannen. “Dat er dan wéér iemand anders ­tussen de palen zal staan, schrikt me niet af. In zeven maanden tijd hebben we al met vier doelmannen gespeeld, dat is misschien een wereldrecord, iets wat één keer in de honderd jaar gebeurt, maar de situatie is nu eenmaal zo.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.