Genk-trainer Clement scoort zowel bij Club-spelers als fans goeie punten

Philippe Clement op persconferentie

18 februari 2018 08:30 - Philippe Clement was 10 jaar als speler en bijna 6 jaar als coach actief bij Club Brugge. De huidige trainer van KRC Genk kreeg zaterdagavond dan ook een warm welkom op Jan Breydel.

Toen de manschappen van Ivan Leko het veld betraden voor de opwarming was de hartelijke begroeting tussen Clement en de Brugse spelers mooi om te zien. Fille maakte zich tijdens de wedstrijd ook populair bij de Brugse aanhang. Zo klapte hij geëmotioneerd mee tijdens de 23ste minuut voor François Sterchele, een gebaar wat ten zeerste geapprecieerd werd. Onderstaand de beelden.


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.