Grappenmakers komen met “Club Brugge na Nieuwjaar”-bingo

Club Brugge na Nieuwjaar bingo

23 februari 2018 13:45 - Het aanvallende spel van Club Brugge blijft ook in 2018 een genot om naar te kijken. Desondanks kwam Blauw-Zwart na Nieuwjaar niet verder dan 7 op 18. Hoewel er nog steeds aan de lopende band gescoord wordt, incasseerde de leider uit de Jupiler Pro League ook heel wat goals in zijn laatste zes wedstrijden.

Ivan Leko maakt zich ondanks de mindere periode geen zorgen. “Wat er in de twee doelgebieden gebeurt, is onderhevig aan geluk en vorm: soms gaan alle ballen tegen de netten, soms geen enkele. Iedereen die op hoog niveau speelde, weet waarover het gaat. De statistieken tonen ons trouwens dat we nu voetballend beter zijn dan 4 maanden geleden, hoewel de resultaten toen beter waren”, aldus onze trainer tegenover de officiële website.

De mannen van het Ministerie van Sport zien in de mindere resultaten van Blauw-Zwart echter een ideale gelegenheid om een ludieke “Club na Nieuwjaar Bingo” te lanceren. “Doelpunt tegen, penalty voor, puntenverlies”, klinkt het onder meer. Het laatste vakje – helemaal rechts onderaan – kan ons echter het meest bekoren: “Loopt toch uit op Anderlecht” 😀

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.