HAHA! Club Brugge reageert met hilarische video op Beer-incident

Club Brugge sprak exclusief met de verdachte van het Beer-incident

20 februari 2018 14:55 - De Brugse mascotte kwam afgelopen weekend voor het eerst in 17 jaar in opspraak. Rudy Claessens van de Overkoepelende Supportersvereniging beschuldigde Bene immers van obscene gebaren richting de bezoekende fans van KRC Genk. Club Brugge reageert intussen op geniale wijze.

De Brugse politie, de man achter het berenpak en zowel Club als Genk vielen uit de lucht toen ze over de middenvinger en de poep van de Brugse mascotte hoorden. Op Jan Breydel reageren ze dan ook ludiek op de vermeende obscene gebaren. Onderstaand een exclusieve reactie van de verdachte van het Beer-incident door ClubTV.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.