HAHA! Club-fan past Wikipedia-pagina over buitenspel aan na flagrante misser van Boucaut & co

Club-fans met sjaal (Club Brugge - Antwerp)

26 februari 2018 03:03 - De match tussen Standard en Club Brugge van afgelopen zondag eindigde op een billijk gelijkspel, maar ging na afloop vooral over enkele dubieuze scheidsrechterlijke beslissingen. Zo beklaagde Ricardo Sá Pinto zich serieus over de duwfout die voorafging aan de 1-1 van Dennis, maar het openingsdoelpunt van Carcela was nog veel opmerkelijker. In aanloop naar de 1-0 stonden immers meerdere Rouches meters buitenspel.

Alle analisten waren het er achteraf over eens: de flagrante buitenspelmisser van Alexandre Boucaut en zijn assistenten was onvergeeflijk. De Brugse aanhang deed dan ook massaal zijn beklag op sociale media.

Eén fan paste zelfs de Wikipedia-pagina over buitenspel aan (zie onderaan). “Buitenspel geldt niet wanneer meer dan één (bijvoorbeeld 4) spelers zich in buitenspelpositie bevinden”, klinkt het op ludieke wijze. In Play-Off 1 kunnen zulke fouten alvast vermeden worden, aangezien er dan in elke wedstrijd een videoref aanwezig zal zijn.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.