HAHA! Club-fans maken die van Anderlecht belachelijk met deze hilarische T-shirts

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

10 februari 2018 13:33 - Supporters van Antwerp, Cercle Brugge en AA Gent staan niet bepaald op een goed blaadje bij de Blauw-Zwarte aanhang, maar de rivaliteit ten opzichte van Anderlecht is zonder enige twijfel het grootst. Het bracht een Brugse supportersclub uit Merchtem op het idee om de concurrent uit Brussel uit te dagen met ludieke shirts.

“Olélé, Olala, qui ne saute pas, n’est pas Bruxellois”, zingen de fans van Anderlecht – althans wat daar dezer dagen van overblijft – steevast in het Astridpark. De Club-fans maakten in het kampioenenjaar echter een parodie op dat lied: “Olélé Olala, Alle Brusseleirs da zijn sukkeleirs!”.

Chantal, de voorzitster van Glory1891 Merchtem, ging hiermee aan de slag en ontwierp onderstaande shirts met het opschrift van de song die regelmatig bovengehaald wordt. De opbrengsten hiervan gaan integraal naar de supportersclub uit Vlaams-Brabant. Een exemplaar bestellen kan via deze link.

Olélé Olala Alle Brusseleirs da zijn sukkeleirs

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.