“Het publiek van Jan Breydel verandert ons in leeuwen”

Decarli scoort (Club Brugge - Antwerp)

04 februari 2018 02:40 - Club Brugge kan in eigen huis een ronduit indrukwekkend rapport neerleggen. In de competitie is het al meer dan twee jaar ongeslagen, de laatste thuisnederlaag in de Jupiler Pro League dateert van 20 december 2015 tegen Anderlecht. En daar spelen de Blauw-Zwarte fans een belangrijke rol in.

Dat erkent ook Abdoulay Diaby. “De mensen die zeggen dat onze nederlagen tegen Gent en Standard het begin zijn van een negatieve spiraal kennen ons niet goed. We gaan terugslaan en wel heel snel. Het grootste gevaar, dat zijn wijzelf. Dat weten we al sinds het begin van het seizoen”, weet de spits bij RTBF.

“‘No Sweat, No Glory’ is geen holle slogan en met de steun van ons publiek, dat ons in echte leeuwen verandert, kunnen we gewoon alles winnen: de titel en ook nog steeds de beker. Ik blijft ervan overtuigd dat we nog steeds finale kunnen bereiken, alles ligt nog open.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.