“Hoed af voor hun resultaten, maar zeg mij niet dat Club een wereldploeg is”

Cools - Wesley - Dennis - Poulain (Club Brugge - Zulte Waregem)

02 februari 2018 07:23 - Ondanks de kleine vormdip van de laatste weken, blijven de cijfers aantonen dat Club Brugge dit seizoen oppermachtig is in België. Het heeft in de competitie nog altijd een voorsprong van elf punten op eerste achtervolger Charleroi en twaalf op Anderlecht. Toch is blijkbaar niet iedereen onder de indruk.

Zo denkt ex-Rode Duivel Stéphane Demol het zijne van de dominantie van Club. “Waarom staat Brugge op één en Charleroi op twee? Omdat al de rest het laat afweten”, stelt hij in Sport/Voetbalmagazine. “Anderlecht en Standard, maar ook Genk en Gent. Zelfs Oostende, die had je misschien niet direct in de top, maar zeker rond de zesde plaats verwacht.”

“Club Brugge is heel regelmatig en hoed af voor hun resultaten, maar zeg mij niet dat dat een wereldploeg is. Ze zijn van systeem veranderd, hebben een paar vaste waarden uit de ploeg gezet en dat heeft geklikt. Chapeau voor de regelmaat, maar die voorsprong is er ook omdat de rest het laat afweten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.