Huurling wil bij Club Brugge blijven: “Waarom niet?”

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

24 februari 2018 04:26 - Club Brugge focust zich de komende maanden volop op het behalen van een nieuwe titel, maar een aantal spelers kijkt al verder dan dat. Zo telt Club een aantal huurlingen in zijn rangen die een definitieve transfer proberen af te dwingen. Jordy Clasie, Kenneth Vermeer en Matej Mitrovic vertoeven in principe maar tijdelijk bij Blauw-Zwart.

Die laatste probeert bij Club een selectie voor het WK af te dwingen. “Normaal ga ik mee naar Rusland, al moet je altijd voorzichtig blijven. Ik wil vooral dolgraag bij de selectie zijn. Als ik dan niet veel aan spelen toekom, is dat geen ramp. Bekijk maar eens met wie ik de kleedkamer deel. Modric (Real Madrid), Rakitic (Barcelona), Perisic (Inter)… We hebben een ploeg met veel kwaliteiten”, weet hij in Het Nieuwsblad.

Tegen een verlengd verblijf op Jan Breydel zegt Mitrovic ook geen neen. “Waarom niet? Ik ben meteen naar een grote club gegaan, maar daar kwam ik niet aan spelen toe. Nu de juiste keuzes maken, is dus belangrijk.” De aankoopoptie is met 4 miljoen euro wel een stevig bedrag dat Besiktas verlangt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.