Izquierdo geeft aan welke Club-spelers hem dit seizoen aangenaam verrassen

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

03 februari 2018 08:00 - Club Brugge is aan een bijzonder sterk seizoen bezig, maar in de zomer lagen de verwachtingen nochtans een stuk anders. Toen voorspelden veel analisten een overgangsjaar voor Blauw-Zwart, omdat naast Michel Preud’homme ook enkele sleutelspelers zoals José Izquierdo vertrokken.

Ook de Colombiaan zag echter dat zijn vertrek probleemloos opgevangen werd. Een aantal spelers heeft hem aangenaam verrast. “Cools. Hij heeft een klik gemaakt en is meer prof geworden. Verder heb je ook Diaby die weer op niveau is”, zegt Joske in Het Laatste Nieuws.

“De prestaties van Limbombe zijn voor mij dan weer geen verrassing. Ik heb hem vaak gezegd dat hij veel meer in zich had. Alleen gaf hij voordien de voorkeur aan assists boven zelf eens zijn kans gaan. Maar soms moet je als aanvaller een beetje egoïst zijn. Daardoor kon hij die lastminute winninggoals maken tegen Charleroi, Oostende en Zulte Waregem. Limbombe doet het zó goed dat ik zelfs als Gouden Schoen niet meer van de bank zou raken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.