Izquierdo is wild van deze Club-speler: “Een complete speler”

Vanaken - Refaelov - Simons - Izquierdo

03 februari 2018 07:51 - Nog een dag of vier mag José Izquierdo zich de Gouden Schoen noemen, want woensdag wordt het kleinood opnieuw uitgereikt. Wellicht aan één van de ex-ploegmaats van de Colombiaan, want Ruud Vormer en Hans Vanaken zijn de grootste favorieten.

Izquierdo is vooral wild van die laatste. “Hij is een speler die meer aanleunt bij mijn type. Als je Hans ziet spelen, heb je vanzelf het vertrouwen dat, als het moment daar is dat je de bal moet krijgen, je hem ook effectief perfect zal toegespeeld krijgen. Ik heb heel veel goals gemaakt op pass van hem. Hij is… (zoekt zijn woorden) Een robot! Ja, dat is hij. Hij lijkt geen druk te kennen, hij doet het gewoon, zonder nadenken. Een complete speler. Hij kan zowel scoren als assists geven”, steekt hij de loftrompet op in Het Laatste Nieuws.

Het is wellicht wel Vormer die de Schoen zal winnen. “Het verschil tussen Hans en Ruud, is dat Ruud meer werkkracht en strijd in zich heeft. En dat bedoel ik als compliment. Hij komt ook meer aan de bal dan Hans, omdat hij zowel offensief als defensief in de weer is. Je kan zijn rol niet onderschatten. Zeker omdat hij kapitein is, hij geeft het voorbeeld.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.