Jan Breydel maakt Hein jaloers: “Alles wat daar gebeurt, levert hen punten op”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

02 februari 2018 15:47 - Club Brugge is nog altijd de afgetekende leider in de Jupiler Pro League en dus kijken ze bij vele clubs met afgunst naar wat in het Jan Breydelstadion gebeurt. Ook Hein Vanhaezebrouck kan alleen maar dromen van wat Club heeft.

En dan gaat het niet alleen over de resultaten, want ook op het publiek in Jan Breydel is de trainer van Anderlecht klaarblijkelijk jaloers. Bij Sporza haalt hij uit naar zijn eigen fans. “We hebben thuis 13 punten minder gepakt dan Club Brugge. Ze moeten ons aanmoedigen in plaats van uitfluiten”, aldus Vanhaezebrouck.

“Alles wat rond het terrein gebeurt, levert in Brugge punten op. Dat is bij ons niet het geval. Ik hoop dat de supporters onze situatie begrijpen en in de komende wedstrijden achter ons zullen staan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.