Leko geeft 1 Bruggeling in het bijzonder een pluim na gelijkspel op Standard

Ivan Leko (KV Oostende - Club Brugge)

26 februari 2018 07:00 - Club Brugge slaagde er ook tegen Standard niet in om drie punten te pakken en blijft zo achter met 4 op 15. Ivan Leko zat na afloop met een dubbel gevoel, maar strooide ook met lof naar invaller Dennis.

Even voorbij het uur greep Ivan Leko op Sclessin in door Diaby naar de kant te halen. Dennis – die door velen in de basis verwacht werd – kreeg zo nog een halfuur de kans om het beste van zichzelf te geven. Onze Nigeriaan overtuigde met heel wat flitsende acties én de gelijkmaker.

“Dennis is goed bezig op training en speelde ook goed tegen Waasland-Beveren en Genk”, oordeelt Leko. “Na zijn superstart begin dit seizoen kende hij een terugval, maar dat is ook normaal voor zo’n jonge speler. Maar nu is hij terug en beseft hij perfect dat voetbal een collectieve sport is. Vandaag heb ik weer de Dennis gezien die de trainers en fans willen zien”, besluit onze trainer op de officiële website.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.