Leko krijgt dubbel goed nieuws uit de ziekenboeg en broedt op plan voor topper tegen Standard

Leko en de bank juichen (Club Brugge - Gent)

22 februari 2018 01:00 - Na vier competitiewedstrijden zonder overwinning is Club Brugge vastberaden om zondag opnieuw aan te knopen met een driepunter. Een gemakkelijke klus belooft dat echter niet te worden. Standard bewees in de heenmatch van de halve finale in de Croky Cup immers al dat het op Sclessin heet kan worden. Bovendien moeten de Rouches nog vol aan de bak om een plaatsje in Play-Off 1 te bemachtigen.

Positief is alvast dat Ivan Leko woensdag twee keer goed nieuws kreeg uit de ziekenboeg. Zo verschenen zowel Jordy Clasie als Ruud Vormer opnieuw op het trainingsveld. De huurling van Southampton had last van de adductoren en moest daardoor de match tegen KRC Genk aan zich voorbij laten gaan, maar lijkt dus tijdig fit te geraken voor de lastige verplaatsing naar Standard.

Onze Gouden Schoen, die behalve tegen Waasland-Beveren bijna alles speelde dit seizoen, kreeg dan weer twee dagen extra rust van onze trainer. Behoudens ongelukken in de loop van de week kunnen zowel Clasie als Vormer aan de aftrap komen tegen de ploeg van Ricardo Sá Pinto. Een opsteker, zeker omdat Marvelous Nakamba door schorsing ontbreekt. Benoît Poulain (adductoren), Jelle Vossen (enkel) en Saulo Decarli (achillespees) revalideren individueel voort.

Volgens Het Nieuwsblad broedt Leko overigens op een plan om revanche te nemen voor de bekeruitschakeling. Onze coach zou er sterk over nadenken om Wesley Moraes naar de bank te laten verhuizen ten voordele van Emmanuel Dennis. Laatstgenoemde komt de laatste tijd weer boven water en zou in dat geval een spitsenduo vormen met Abdoulay Diaby.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.