Leko mist 3 pionnen voor bekerclash tegen Standard, eerste selectie voor Diatta

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

07 februari 2018 13:23 - Club Brugge staat donderdagavond voor een aartsmoeilijke opdracht. Na de 4-1 pandoering op Standard moet Blauw-Zwart immers minstens 3 keer zien te scoren om alsnog de bekerfinale tegen het KRC Genk van Philippe Clement te mogen spelen. 

Ivan Leko kan tegen de Rouches niet rekenen op Benoît Poulain, Saulo Decarli en Emmanuel Dennis. Terwijl Poulain nog niet hersteld is van zijn kwetsuur aan de adductoren, kan Decarli dit seizoen sowieso niet meer in actie komen. Dennis is tot slot geel geschorst, waardoor Krépin Diatta voor het eerst opduikt in onderstaande 21-koppige Brugse selectie.

Onze coach – die vandaag zijn 40ste verjaardag viert – gelooft er alvast in. “Statistisch gezien hebben we niet veel kans, maar ik geloof in een ‘remontada’ en daag onze fans – de beste twaalfde man van het land – uit: maak er samen met ons een fantastische wedstrijd van. We hebben al getoond dat we met goed voetbal wedstrijden kunnen winnen. Met dat geloof moeten we de wedstrijd starten: passie, dominantie en aanvallend voetbal”, klinkt het op onze officiële website.

Selectie Club Brugge voor bekermatch tegen Standard

Doelmannen: Gabulov, Vermeer en Hubert
Verdedigers: Cools, Denswil, Mechele, Scholz, Mitrovic, Tomecak en Touba
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Vossen, Diaby, Limbombe en Diatta

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.