Leko recupereert één pionnetje voor topper tegen Charleroi

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

03 februari 2018 15:48 - Club Brugge moet zich na de nederlagen tegen AA Gent en Standard in de voorbije week dringend herpakken. Zondag om 18u krijgt het daar een uitgelezen kans toe, want dan komt met Sporting Charleroi de eerste achtervolger in de stand op bezoek.

Voor die wedstrijd recupereert Ivan Leko in vergelijking met de bekermatch op Sclessin één speler. Guillaume Hubert is hersteld van een lichte blessure en neemt de plaats van belofte Brent Gabriël in als derde doelman. De geblesseerden Poulain en Decarli ontbreken nog altijd, verder koos Leko voor de gebruikelijke namen.

Selectie Club Brugge voor competitiematch tegen Charleroi

Doelmannen: Gabulov, Vermeer en Hubert
Verdedigers: Cools, Denswil, Mechele, Mitrovic, Scholz en Tomecak
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Vossen, Diaby, Limbombe en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.