Leko sluit één wijziging uit: “Dat wordt nooit mijn basisopstelling”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

03 februari 2018 07:39 - Club Brugge werd in de voorbije week afgetroefd door AA Gent én Standard en dus stelt ook Ivan Leko zich vragen. Over zijn opstelling bijvoorbeeld, zo schakelde hij in Luik al over naar een opstelling met één spits. Maar één wijziging weigert hij uit te voeren.

Het Laatste Nieuws stelt vast dat Club Brugge vaak iets wist te forceren wanneer het 4-4-2 ging spelen met een ruit op het middenveld. Op die manier kwam het op Antwerp terug tot 2-2 en in Gent kreeg het enkele goede kansen in het slot nadat het op die formatie overgeschakeld was. “Thuis tegen Waregem komen we terug van een achterstand in een 4-4-2 in een ruit, en hetzelfde gebeurt voor de beker in Waregem…”, weet ook Leko.

“Ik weet het, maar het zal nooit mijn basisopstelling worden, want dan moet ik van Limbombe een linksachter maken en dat wil ik niet”, stelt hij echter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.