Leko ziet vlak voor topper tegen Genk nóg een basispion uitvallen

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

16 februari 2018 11:33 - Club Brugge wil zijn mindere periode zaterdagavond doorspoelen met een overwinning tegen KRC Genk. Mits een Brugse driepunter pakken Ivan Leko & co maar liefst 40 op 42 in het Jan Breydelstadion. De tegenstander wil zich dan weer verzekeren van een plekje in Play-Off 1.

Onze trainer kan tegen de Limburgers niet rekenen op de al eerder gekende geblesseerden Saulo Decarli, Benoît Poulain en Jelle Vossen. In aanloop naar de match tegen KRC Genk meldt onze officiële site dat ook Jordy Clasie licht geblesseerd is uitgevallen met last aan de adductoren. Een centrale as met Hans Vanaken, Ruud Vormer en Marvelous Nakamba lijkt zo voor de hand te liggen. Tot slot is de uit blessure teruggekeerde Abdoulay Diaby opnieuw inzetbaar.

De bezoekers hopen dat Philippe Clement zijn ex-werkgever kan verrassen. “De coach werkte er enkele jaren en hij kent de spelers van Club Brugge. We gaan zijn advies zo goed mogelijk moeten uitvoeren”, aldus Nikos Karelis tegenover KRC Genk TV. “We gaan heel compact en geconcentreerd moeten spelen, maar meestal spelen we wel goed in Brugge.”

Selectie Club Brugge voor thuismatch tegen KRC Genk

Doelmannen: Gabulov, Vermeer en Hubert
Verdedigers: Cools, Tomecak, Denswil, Mechele, Scholz, Mitrovic en Touba
Middenvelders: Simons, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Diaby, Limbombe en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.